Bitlsi spojili Eurythmics

podeli sa prijateljima ...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

eurythmics-500

Čuveni dvojac Eurythmics ponovo će nastupiti zajedno na koncertu posvećenom legendarnim „Bitlsima”, najavljuje se u saopštenju grupe “Recording Academy”, koja organizuje dodelu Gremi nagrada.
Eni Lenoks i Dejv Stjuart izvodiće numere „Bitlsa” na manifestaciji pod nazivom “The Night That Changed America: A Grammy Salute to the Beatles”.
Veče u čast britanskoj legendarnoj grupi planirano je za 27. januar u Los Anđelesu, dan posle dodele Gremi nagrada.
Dugogodišnji producent svečanosti dodele prestižnih muzičkih priznanja Ken Erlih, koji organizuje i ovaj specijal posvećen „Bitlisima”, naveo je da je smatrao da bi „Eurythmics” bio idealan tribjut bend.

Nije precizirano koje pesme će britanski duo izvesti, ali je poznato je da će Džon Majer i Kit Urban u duetu izvesti Don´t Let Me Down, a Ališa Kiz i Džon Ledžend Let It Be.
Na bini će se naći i grupa „Marun 5” i još desetak izvođača, a producent je naveo da će imena drugih muzičara biti saopštena kasnije.
Specijal posvećen „Bitlsima” biće emitovan na televiziji CBS 9. februara, tačno 50 godina nakon što je ta grupa prvi put nastupila u emisiji Eda Salivena. Procenjuje se da je 73 miliona gledalaca tada gledalo šou.
Erlih nije mogao da potvrdi da li će Pol Makartni ili Ringo Star, poslednja dva živa člana legendarne liverpulske četvorke, prisustvovati tom događaju, iako će dva ranije „Bitlsima” biti dodeljena nagrada za životno delo.

Izvor: RTS

Tags: