Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
 

Hajnalka Buš

podeli sa prijateljima ...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Hajnalka Bus - polufinale

Hajnalka Buš  učesnica takmičenja  „Ja imam talenat“ 2013.

Hajnalka Buš ima trideset osam godina i radi kao spremačica u Hemijsko-tehnološkoj školi u Subotici. Više od sedam godina ulepšava školu u kojoj je i sama učila, i pesmom uveseljava đake i profesore. Iako je srećna na svom radnom mestu, posao spremačice radi kako bi svojoj deci obezbedila osnovne životne potrebe. Talenat je nasledila od oca Ferenca Lakatoša Žige, jer je on bio muzičar, svirao je saksofon a učestvovao je i u rok operi „Zelenokosa“.
Još pre dve godine se prijavila za šou i bila je pozvana da dođe, ali nije imala novca da doputuje iz Subotice u Beograd.
U ovoj sezoni šou programa  “Ja imam talenat”  Hajnalka Buš uspeva da  osvoji sva tri glasa žirija za dalje učešće u takmičenju.

Poslednje polufinalne večeri emisije „Ja imam talenat“ pevala je pesmu „Without the one you love“ Arete Frenklin i uz klavirsku pratnju oduševila žiri.

VIDEO ZAPISI

Na ovim snimcima možete da vidite neke ranije snimke sa nekih audicija u nastupa  Hajnalke Buš  u Subotici.

Snimak sa jedne probe muzičke radionice festivala  “ Omladina“ na kojoj je učestvovala Hajnalka Buš

Gibonni Libar – Učesnici muzičke radionice Festivala „Omladina“  , medju kojima je bila i Hajnalka Buš ( Subotica 2012)

Hajnalka Bus - audicija

 

vugi