UG Mladost najavilo muzičke spektale u Subotici

Uskoro Stringtown Palić 2016. i koncert Dina Merlina

Stringtown-i-Dino-Merlin-press-2016-1

[youtube id=”N1G-DW364pA”]

Udruženje građana “Mladost” na press konferenciji održanoj u četvrtak, 14. aprila, najavilo je najveći muzički prvomajski rock – fest u Srbiji, “Stringtown Palić 2016.” koji će biti održan 30. aprila i 1. maja u Auto kampu na Paliću. Organizator “Stringtown Palić 2016.” je UG “Mladost”, a suorganizator preduzeće “Park Palić” doo.

– Biće to prvi festival te vrste u našoj zemlji, a svi koji dođu imaće priliku da uživaju u pesmama poznatih grupa: “Perpetuum mobile”, “Električni orgazam”, “Zabranjeno pušenje”, “Orthodox Celts”, “Crvena Jabuka”, “Hypnotized”, “Divlje Jagode” i muzičkim spektaklima DJ – Andy i DJ – Braco – najavio je Branko Buljovčić, predsednik UG “Mladost”.

Prodaja ulaznica već je u toku, a mogu se nabaviti u kafe restoranu “Borsalino” , kafe piceriji “Jumanji” , kafeu “Priča”,menjačnici “Bucks”, kafe baru “Piano”, kafe baru “Studio”, kafe baru “Bongo”, u prostorijama UG “Mladost” na Otvorenom univerzitetu na 3. spratu, ili poručiti sms-om na broj:061/2472191. Dvodnevni komplet košta 1.590, a pojedinačna dnevna ulaznica 1.000 dinara.

Stringtown-i-Dino-Merlin-press-2016-2

Dino Merlin: Subotica je moj istetovirani mikrosvet

U eksluzivnom intervjuu koji je za “Subotičke novine” nedavno u Sarajevu, a povodom predstojećeg koncerta 16. jula na Gradskom stadionu u Subotici, Alani Šiška, PR UG “Mladost”, dao Dino Merlin, između ostalog pevač je rekao da mu je Subotica ostala u izuzetno prijatnom sećanju, te da se raduje što će ponovo pevati pred subotičkom publikom.

– Dugo nisam bio u Subotici, ali mi je ostala u fantastičnom sećanju posebno po našem poslednjem koncertu devedesetih godina, jer je atmosfera bila sjajna. Subotica je kao grad poseban, potpuno je drugačiji od mnogih koje sam posetio.  To ne govorim iz kurtoazije, nego vam određene mikroklime ostanu u sećanju a Subotica jeste moj mikro, svet koji sam tetovirao. Živimo u vremenu koje je potpuno drugačije u odnosu na pre deset i više godina. Ranije su postojali urednici života mladih ljudi, a danas su mladi urednici svojih života. Svet se smanjio dolaskom tehnologija, društvenih mreža, nove ere, a svedoci smo da su mladi ljudi u većini slučajeva preuzeli život u svoje ruke i to je iz mog ugla gledano jako dobro. Kako vreme prolazi, moje pesme ne jenjavaju i raduje me što je danas slušaju i mlađe generacije – poručio je Dino Merlin  iz Sarajeva.

[youtube id=”bUYf_WDSD4w”]

Stringtown-i-Dino-Merlin-press-2016-4

Dada Bulat, ovlašćeni predstavnik menadžmenta Dina Merlina, najavila je da će koncert Dina Merlina u Subotici biti spektakl u punom smislu reči, a da se njegov menadžer tim potrudio da cene ulaznica budu povoljne, pa će tako će najniža cena karte biti 900 dinara. Ona je pozvala sve Subotičane kao i sve one koji vole muziku Dina Merlina da dođu u što većem broju na predstojeći koncert.

A. Šiška

Stringtown-i-Dino-Merlin-press-2016-3