Zviz

Sastav ZVIZ je nastao kao rezultat letnjeg okupljanja malog broja ljudi sa Teslinog Naselja koji su tek bili u procesu upoznavanja. Budući da su svi muzičari, zajednički džeming bio je neizbežan deo druženja. Nakon svega par sesija bilo je očigledno da Andrej, Valentino i Damjan muzički dobro sarađuju.
Iako stanuje podalje od ove trojke, česti član ekipe bila je devojka jakog glasa na samom početku svoje pevačke karijere. Njoj je bio potreban put do scene, a terci je bio potreban drugi vokal. Tako se Sandra pridružila sastavu i to je sadašnji ZVIZ.  Ovo se dogodilo u  poslednjem  mesecu letnjeg  raspusta 2011. godine.
U startu je pala odluka za autorski rad uz svega par obrada. S obzirom na različite ukuse i stilove svih članova benda, prvih par ideja su se, naravno, drastično razlikovale muzički. Žanrovsko opredeljenje bi samo sputavalo kreativnost i saradnju ovakvog sastava. Iz tog razloga ZVIZ jednostavno svira što članovima prija i što im se sviđa – uz veliku dozu drugarskog zezanja •
Žanr: Alternative / Rock / Funk

Članovi:
Andrej Ademi – Guitar/Vokal,
Sandra Kiš – Vokal,
Damjan Kapor – Bass,
Valentino Rončević – bubnjevi

Pesme
ZABORAVLJENA USPOMENA
S UMA SKRENULA
LEPE REČI

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*