Mirna Radulović

 

Mirna Radulovic - pobednicaMirna je pored velikog talenta čekala priliku da je čuje i vidi čitav region, da svom glasu pruži šansu da ga zavole i prepoznaju kao PRVI GLAS SRBIJE!

Ako imaš sreće pa te muzika uzme pod svoje u najranijem detinjstvu, onda već u srednjoj školi shvatiš šta želiš od života – da svojom muzikom deliš sreću ljudima! I pevaš iz srca! Mirna Radulović iz Subotice, finalistkinja Prvog glasa Srbije, uživa u pevanju. Njen život u brojkama izgleda ovako: za nepunih 20 godina, 11 godina violine, nešto malo manje klavira i gitare, 3 godine usavršavanja u džez pevanju, istovremeno i prvi bend, među 45 najboljih mladih pevača iz celog sveta na internacionalnom muzičkom takmičenju “Sylvester Levay International Musical Competition”… Brojevi su važni, ali nemaju dušu… Mirnin glas je svakako ima!
Kada peva sa svojim bendom “A Girl Between Maniacs”, svojim glasom opčinjava publiku u Srbiji, Mađarskoj, Makedoniji, pa čak i Češkoj; kada je čujete u duetu sa Dadom Topićem, ili u pratnji Kornelija Kovača… kada nastupa sa bendom “Perpetuum Mobile” ili peva uz Jellenu u Abba Tribute bandu „Money, Money”, čuje se nešto što nema svaki pevač… Zato je finalista Prvog glasa Srbije! I pored velikog talenta, Mirna je skromna, iskrena, zabavna, komunikativna, voli
životinje, voli da gleda filmove, da izlazi, da putuje…Sestra bliznakinja joj je bezgranična podrška i uvek je uz nju. Mirna je i strpljiva – čekala je priliku da zapeva na ekranu, da je čuje i vidi čitav region, da svom glasu pruži šansu da ga zavole i prepoznaju kao PRVI GLAS SRBIJE!


 

Sestre Radulovic (Mirna i Nera) / Jazzik2010

Mirna Radulovic – Junior Music Workshop 2010

Mirna Radulovic i Julia Gal – Junior Music Workshop 2010

ABBA Tribute Band (Mirna Radulovic i Jellena ) 2010

ABBA Tribute Band – Dancing Queen (Mirna Radulovic i Jellena) 2010

 ABBA Tribute Band – Mamma Mia (Mirna Radulovic i Jellena) 2010

ABBA Tribute Band – SOS  (Mirna Radulovic i Jellena) 2010

ABBA Tribute Band – Waterloo (Mirna Radulovic i Jellena) 2010

ABBA Tribute Band – Honey Honey (Mirna Radulovic i Jellena) 2010

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*