Subotičko srce za decu

U petak, 22. marta 2013. godine, sa početkom u 21 čas u Omladinskom klubu „Skladište“ biće održan humanitarni koncert pod nazivom „Subotičko srce za decu“ u organizaciji „Blic“ Fondacije i Fondacije „Danilo Kiš“ iz Subotice. Doprinos ovoj plemenitoj inicijativi koncertnim nastupom će pružiti popularni bend iz Subotice Perpetuum Mobile, u saradnji sa pevačicom Hajnalkom Buš, Subotičankom koja je u nedavno završenom televizijskom šou Televizije RTS „Ja imam talenat“ osvojila značajno drugo mesto, kao i simpatije mnogih Subotičana.
Na ovu humanu inicijativu organizatori su bili potaknuti pričom o siromašnoj subotičkoj porodici sa četvoro maloletne dece, objavljenoj u dnevnom listu „Blic“, koja živi na rubu egzistencije i kojoj će ova pomoć biti i namenjena. Od sredstava prikupljenih tokom dobrotvorne večeri, davanjem dobrovoljnog priloga na ulazu, mališanima iz ove porodice će biti kupljeno ono što im je najpotrebnije u ovom trenutku. Reč je o mališanima iz porodice Vukotić (Dijana Iva, Marija, Kristijan i Mile).

suboticko perpetuum

Organizatori ovim povodom pozivaju i druge donatore, pravna lica koja svoje donacije mogu da daju u novčanom, kao i u robnom obliku, pošto je svaka pomoć dobrodošla. Uplate se mogu izvršiti na račun „Blic“ Fondacije.
Podaci o računu:
Blic Fondacija
Žorža Klemansoa 19, Beograd
Matični broj: 28826184, PIB: 107873825
Dinarski račun:
2750010221949709 90 – rsd (naznačiti: Za porodicu Vukotić)
Societe Generale Srbija, Beograd

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*