Grupa Weltschmerz je osnovana 2010.

Članovi grupe:

– Sebastian Vero: vokal, gitarista
– Marijan Bodić – ritam gitara
– Repčen Ivan – bas
– Antonio Gabor – bubnjar
– Tenodi Boris: prateći vokali i klavijature

postava 2011.

klavijature i vokal: Tenodi Boris
gitara i prateci vokal: Zoltan Takac
bas gitara: Ivan Repcen
ritam gitara: Marijan Bodic
bubnjevi: Tihomir

ARVE Error: id and provider shortcodes attributes are mandatory for old shortcodes. It is recommended to switch to new shortcodes that need only url

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


seventeen + fourteen =